Стефан Данаилов и Аня Пенчева възродиха приятелството (Вижте ги на тайна вечеря)

Гласувайте за статията

Ламбо и секссимволът заедно и на море

Стефан Данаилов и Аня Пенчева, които са суперзвездите на сцената на българския театър от скоро изживяват ренесанс в приятелството си. Покрай постановката на пиесата „Актрисата” бившите гаджета са възродили старата си дружба и могат да бъдат забелязани заедно не само на сцената.

Преди няколко дена Ламбо и секссимволът на театъра и киното бяха забелязани в изискано заведение на вечеря в компания с приятели. За да запамети доброто си настроение звездната двойка си направи снимка.

Снимка: Ретро

Освен, че понякога споделят обща трапеза актьорите, които си партнират на сцената известно време ще бъдат заедно и на морето. Пиесата „Актрисата” ще е кулминацията на провеждащия се всяко лято в Лозенец фестивал „Арт поток”.

На специална сцена построена в морето Аня и Ламбо ще си изиграят ролите под открито небе. Там преди време извива глас примата на българската естрада Лили Иванова.

Събитието ще се случи на 28 юли от 21 часа. За радост на почитателите им входът ще е свободен и се очаква голям наплив от публика. Пристигнала от всички съседни курорти.

Точно на морето преди година се заражда идеята Мастера да направи грандиозното си завръщане пред публиката и то заедно с бившата си голяма любов Аня.  Актрисата вече имала сценария на пиесата, който й бил подарен от Бойко Илиев преди две години.

Неостаряващата красавица коментира, че я намерил специално за нея. На миналогодишното издание на фестивала Аня Пенчева дала пиесата на Ламбо да я прочете. Той харесал „Актрисата” и признал, че такова нещо му се работи. Бойко Илиева с джентълменски жест му я преотстъпил, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар