Слави Трифонов става конкурент на Пайнера (Подробности за новото му начинание)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов става пряк конкурент на Митко Пайнера

Слави Трифонов започва ново начинание. Дългия ще открие собствена импресарска агенция. Част от нея ще бъдат не само най-добрите български актьори, но и легенди от родната естрада, които в момента  сами организират изявите си и покриват разходите, свързани с тях.

Приближени до шоумена, разкриват че той планира сериозно да се захване с продуцентска дейност и да се превърне в пряк конкурент на Митко Пайнера.

Начинанието не е ново за Дългия. В зората на демокрацията той положи основите на БМК. Продуцентската му компания подкрепяше не само „Ку-ку бенд“, но и редица родни певци като Кали, Сашо Роман, Нина Николина, Мария Илиева, дует Каризма и още много други, пише Хот арена, позовавайки се на „България Днес“.

Изпълнителите от шоуто на Дългия вече са се заели с натрупването на репертоар и ударно промотират нови парчета. Вероятно това е подготовката за предстоящите им турнета и участия по клубовете из страната. Най-голям интерес се радват Борис Солтарийски, Годжи и Гъмзата.

Ако Дългия им осигурява участия през импресарската си компания, това означава, че той ще прибира процент от хонорара им.

В момента Солтарийски и Гъмзата се изявяват срещу 5000 лева хонорар. Годжи също получава толкова. Но откакто стана баща за трети път, той е понамалил участията си.

Слави Трифонов възнамерява да вдигне хонорарите на подчинените си, тъй като след края на шоуто музикалните им изяви ще останат техен основен източник на доходи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар