Елен Колева хвърли око на известен бизнесмен

Гласувайте за статията

Този път сметките на Елен Колева може да излязат криви

Елен Колева е готова да се впусне в поредната любовна авантюра, научи HotArena.

Актрисата хвърли око на известен бизнесмен. Тя си набеляза богатаща Димитър Тодоранов. Но този път сметките й може да излязат криви.

Повод за срещата на красавицата с любимия на цялата арт гилдия у нас бизнесмен е организираният от него фестивал „Арт поток“. Събитието се състоя на Южното Черноморие в курортното селце Лозенец.

Бившата на Майонезата участва в едно от театралните представления, включени в програмата на Тодоранов. След изявата на трупата, актрисата решила да удължи престоя си в курорта, където Тодоранов цяло лято върти собствен бар на плажа, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Според слуховете, тя направила всичко възможно бизнесменът да я забележи. Бившата на Сашо Майонезата дори си организирала импровизирана фотосесия, на която позирала без горнище на банския и буквално под носа на бизнесмена развяла силиконовите си импланти.

Едва ли той не я е забелязал. Но подобни изпълнения за него не са новост и в този ред на мисли  едва ли е останал впечатлен.

Всеизвестен факт е, че той е имал връзка с куп родни красавици, сред които са Ели Гигова и Велина Узунова. Освен това той имаше брак с водеща на Ем Ти Ви, но за престоя му в САЩ се знае малко.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар