Андреа изневерявала на Кубрат Пулев

Андреа изневерявала на Кубрат Пулев. Най-вероятно раздялата между поп фолк изпълнителката и боксьора е окончателна, въпреки появилите се слухове, че е "менте". Краят на 12-годишната любов между Андреа и Кубрат приключва с гръм и трясък. Слага го Пулев, който искаше сватба и деца от поп фолк изпълнителката. В последните си интервюта той сподели, че е поставил ултиматум на Андреа за това. Тогава всички се зачудиха защо поп фолк изпълнителката, която вече е на 32 години, не желае да има наследници, при това от мъж със стабилни доходи, с който имат дългогодишна връзка. Повечето хора мислеха, че причината е нейната кариера, но Андреа напусна със замах "Пайнер". Започна да гради международен професионален път. По-голямата част от времето си певицата прекарваше в различни държави. Кубрат също изпълняваше своите служебни задължения извън пределите на България. Така ангажиментите разделяха поп фолк изпълнителката и боксьора един от друг. Андреа бе известна с моногамността си и никога не е имало съмнения, че е способна да изневери на Пулев. Истината обаче се оказва съвсем друга. В основата на раздялата между певицата и Кубрат Пулев стои изневяра от страната на Андреа.

Изневяра

През последните седмици много хора подкрепиха поп фолк изпълнителката и изкараха боксьора ни най-черният. Спрягаха го с 22-годишна красавица, а той дори не пожела да коментира "този нелеп слух" по негов адрес. А през последните 3 години уж миловидната Андреа, която всички защитиха, е имала интимна връзка със световноизвестен изпълнител от Украйна, пише hotarena.net. Видимо забежката на певицата е прераснала в любов. Кубрат знаел за срещите й с другия мъж и телефонните им разговори, но не допускал, че Андреа би склонила да го орезили през цяла България. Двамата продължили да делят общ покрив, макар всеки от тях през по-голямата част от времето си да е бил извън страната. Лични приятели на боксьора, които са бесни на слуховете, че Кубрат е унижил Андреа, разказват как всъщност той е бил наранен от певицата. След прибирането си от Америка, Пулев заварва Андреа да провежда видео разговор с певеца от Киев, при който певицата била съблечена пред камерата. Следва луд скандал, в който певицата дава телефона си на боксьора. Той препраща всичко до близък негов приятел да преведе всеки детайл от от чатовете на Андреа. Кубрат вижда и общи снимки на поп фолк изпълнителката и колегата й от романтичните й пътувания извън България, където певицата ходила уж да снима клипове и да пее. Заможният певец предложил връзка на Андреа, но точно тогава Кубрат настоял, че е подсигурил тяхното бъдеще и иска деца. Поп фолк изпълнителката обаче взема решение, че е прекалено влюбена и установява, че всъщност въобще не се интересува от личния живот на Кубрат.

Джени Суши

Въпреки това решава да го подкрепи в случая с Джени Суши, защото той за нея е останал най-близкия й човек, но не и мъж. Тя не се интересувала от сексуалните му забежки, а само от това как да остане до певеца, който е родом от Молдова. [caption id="attachment_598660" align="aligncenter" width="300"]Андреа с любовник от 3 години сн. hotarena.net Андреа с любовник от 3 години сн. hotarena.net[/caption] Предстои да видим дали след тази раздяла Андреа ще официализира връзката си, или ще преосмисли всичко, което е загубила. И дали Кубрат, който е пословичен с гордостта си, ще даде шанс на жената, която го подкрепяше от самото начало до върха в кариерата му, или той ще продължи пътя си с друга.