След гафовете на Меган Маркъл: Кралица Елизабет я привика на частна среща в Балморал

Гласувайте за статията

Меган Маркъл сгафи сериозно, кралицата я привиква за обяснения в Шотландия

Кралица Елизабет привиква Меган Маркъл в Шотландия. Съпругата на принц Хари е получила покана да гостува на нейно величество в шотландския й замък Балморал. Официално, посещението е свързано с рождения ден на Меган и се смята за голяма чест. Предполага се, че нейно величество планира голямо празненство, в което ще вземат участие и останалите членове на семейството й.

В същото време обаче поканата не оставя никакви възможности за отказ, а Меган е длъжна да се яви фактически незабавно. И срещата не е свързана само с предстоящия рожден ден на херцогинята, но и със скорошните й гафове.

Придворни са убедени, че кралицата ще използва посещението, за да си поговори с Меган за поведението й през последните няколко седмици. Както и ще й разясни какво е допустимо и какво не.

„Нейно величество е изключително фин и деликатен човек. Тя ще намери начин да поговори тихо с Меган, далеч от безумната тълпа и да я посъветва, как да се справи със ситуацията“, казва експертът Фил Дъмпер за „Сън“.

По думите му, херцогинята ще има възможност да се запознае по-отблизо с други страни от кралския живот, както и с някои условности, които до момента не е съблюдавала. Освен това всички са убедени, че тя трябва да получи някои допълнителни указания, за да се ориентира в сложния кралски протокол.

„Кралицата, Камила и принц Чарлз са големи фенове на Меган. Принц Филип също. Те я харесват изключително много и ще направят всичко, за да й помогнат да се справи с този проблем“, казва още експертът.

Кралица Елизабет привика Меган в Шотландия сн. You Tube

Кралица Елизабет привика Меган в Шотландия сн. You Tube

Той допълва, че най-вероятно тя ще бъде инструктирана как да се държи, когато посещава Уимбълдън и други подобни места. А също така ще получи и специални подаръци от семейството по повод личния си празник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар