Елен Колева се впусна в лов на богаташи (Вижте на кой милионер хвърли око)

Гласувайте за статията

Актрисата хвърлила око на Димитър Тодоранов, съблазнявала го по бански без горнище

Елен Колева, която отново е соло е на лов за пореден богаташ. Този път на прицела на актрисата попаднал Димитър Тодоранов. Но май няма да я огрее.

Повод да се срещнат бил организирания от любимия на арт гилдията бизнесмен фестивал на Южното Черноморие „Арт поток”.  Родната хубавица била участничка в едно от представленията. Само, че след края на участието на театралната трупа Колева не си тръгнала веднага. А поостанала в Лозенец, където Тодоранов по време на целия летен сезон върти плажен бар, пише „Уикенд“.

Колаж: ХотАрена

Според слуховете известната като мъжемелачка Елен направила всичко възможно да впечатли богатия мецанат и да остави у него траен спомен. За него е известно, че е голям почитател на женската хубост и се знае, че има добър вкус към жените.

За да го впечатли Елен Колева си спретнала импровизирана фотосесия под носа му. Като по време на снимките позирала без горнище на банския си и развяла силиконови прелести.

Поведението й не е останало незабелязано от богаташа, но едва ли ще й обърне внимание. Тъй като Тодоранов е свикнал отдавна да гледа подобни изпълнения. И със сигурност не е останал много впечатлен.

За Димитър Тодоранов е известно, че в неговия списък от жени попадат Ели Гигова, както и Мис България Велина Узунова. Той е бил женен за водеща на MTV, след което от години куп дами се борят да спечелят вниманието му. Но поне за сега си остава непревземаема крепост, предават от hotarena.net.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар