Защо принц Хари и Меган не са поканени на сватбата на бившата му? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Принц Хари покани бившите на сватбата си, а те него – не

Една от бившите приятелки на принц Хари ще се жени. Ели Голдинг планира да сключи брак през август, но херцогът и херцогинята на Съсекс не са поканени. Британските медии съобщават, че старата изгора на Хари е изпратила покани на много хора от кралското семейство, но не и на принца и неговата съпруга.

Според информация на местните вестници и електронни издания, по-малкият брат на принц Уилям излизал с неустоимата Голдинг близо две години. Не е ясна обаче каква е причината за раздялата на принц Хари и русокосата красавица, пише tialoto.bg.

Ели Голдинг е сгодена за Каспар Джоплинг от близо година. За да няма конфузни ситуации на един от най-важните дни в живота им, а именнно тяхната сватба, която ще се състои през август, двамата решили да не изпращат покана на Хари и настоящата му съпруга Меган Маркъл.

Хари и Меган се врекоха във вечна вярност един на друг през май миналата година на пищна церемония. Тя беше излъчвана на живо на Острова и наблюдавана от хиляди почитатели на кралското семейство. Тогава много британци коментираха в социалните мрежи факта, че той е поканил бившите си приятелки на сватбата си с Маркъл. На събитието бяха забелязани Челси Дейви, Кресида Бонас, с които херцогът на Съсекс имаше вземане-даване преди да срещне бившата актриса Меган Маркъл.

Каненето на бивши обаче не е нещо необичайно за кралското семейство. То е нещо като традиция според протокола на кралския двор. Преди това принц Уилям направи същото. А преди години жените, с които принц Чарлз е имал връзка, са присъствали на сватбата му с принцеса Даяна.

Принц Хари и Меган Маркъл пропускат сватбата на Ели Голдинг сн. Инстгарам/ sussexroyal

Принц Хари и Меган Маркъл пропускат сватбата на Ели Голдинг сн. Инстгарам/ sussexroyal

Очевидно бившата на Хари Ели Голдинг не смята за нужно да спазва тази кралска традиция и затова не е изпратила покана за сватбата си на херцогът и херцогинята на Съсекс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар