Маги Халваджиян отново ще става дядо (Подробности)

Гласувайте за статията

Маги Халваджиян и съпругата му Кремена чакат второ внуче

Маги Халваджиян и съпругата му Кремена чакат второ внуче. Навръх 50-тия рожден ден на ексцентричната стилистка тя призна, че е получила най-хубавия подарък в живота си, а именно, че ще става баба за втори път.

Съпругата на Маги Халваджиян Кремена се изпусна в интервю за предаването „На кафе“, че синът й Бедрос и жена му Алекс Енева очакват второ дете. „Ревала съм! Не знам дали мога да го кажа, ще го кажат моите деца. Получих най-хубавия подарък, както и преди 4 години“, с тези думи Кремена гордо обяви, че с Маги отново ще имат внуче.

Не е ясно кога се очаква да се появи новия член на клана Халваджиян, пише „България днес“. Хореографката Алекс вече започва да носи по-широки дрехи, за да прикрие първите признаци на бременността. На партито по случай юбилея на Кремена Алекс е облечена с къса бяла рокля, а коремът й е старателно прикрит с чанта.

От снимките ясно личи, че и Бебо е в изключително приповдигнато настроение, а най-вероятната причина за това е страхотната изненада, която поднася на майка си и емоциите, които я спохождат.

Бъдещата майка е много по-обрана и успява да прикрива настроенията си. Тя позира за няколко снимки със свекърва си, а след това сяда да поговори с бившите си колежки адреналинки.

Припомняме, че Алекс Енева и Бедрос Халваджиян имат син Еди. Той вече е на 4 годинки и често обикаля света заедно с известното си семейство. А скоро на малчугана му предстои да стане батко.

Маги Халваджиян и Кремена стават дядо и баба за втори път сн. Disco.bg

Маги Халваджиян и Кремена стават дядо и баба за втори път сн. Disco.bg

Бъдещите баба и дядо също не крият, че са много щастливи от новината, която Алекс и Бебо са им съобщили на рождения ден на Кремена, а именно, че чакат второ бебе. Бъдещите родители са не по-малко развълнувани от предстоящото хубаво събитие в живота им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар