Деси Радева и президентът тънат в тежък лукс (Първата дама и Румен Радев се ширят на 400 кв.м във вила Калина)

Гласувайте за статията

Президентът и първата дама живеят в истински разкош, две години се ширят във вила Калина в Бояна

Деси Радева и държавният глава повече от две години живеят в супер луксозната вила Калина в резиденция Бояна.

Първата дама и президентът имат удоволствие да обитават 400 кв., метра застроена площ. Където компания им прави единствено домашния им любимец – котаракът Чарли. Иначе дворът на дома им в резиденцията е с размерите не на един, а на две футболни терена.

Вила Калина от птичи поглед

Въпреки, че временния дом на Румен Радев и неговата благоверна половинка е охраняван денонощно изданието „Ретро” е успяло да надникне в президентските покои и да види какво се крие зад стените на луксозната вила. Факт е, че много малко хора са имали възможността да имат достъп до президентското жилище. Което преди в него да се нанесе сегашния президент за последно е обитавано от Георги Първанов, който бе два поредни мандата държавен глава.

Снимка: ХотАрена

Мебелировката на цялата резиденция се отличава с изключителното си качество. Всичко е изработено от скъпа естествена кожа и първокачествена дървесина.

Снимки: ХотАрена

По стените са окачени платна на едни от най-видните български художници. Пълно е с всякакви екстри каквито могат да ви дойдат наум. На тях освен президентската двойка се наслаждава и куче лабрадор. И както вече споменахме и прочутия им котарак.

Преди да се пренесе в резиденцията в Бояна семейството на Румен Радев живееше в апартамент в квартала на София „Гео Милев”, предават от hotarena.net.

Вижте още снимки в галерията!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар