Принцеса Даяна плашела кралицата с характера си (Елизабет II се страхувала от нея)

Гласувайте за статията

Принцесата имала сложни отношения с кралицата, характерът й плашел Елизабет II

Принцеса Даяна плашела кралицата с поведението си. Нейният характер предизвиквал страх в монарха. За 67 години на трона Елизабет II е срещала много хора, но само загиналата й в катастрофа снаха я карала да изпитва чувство на страх.

Това твърди кралският биограф Ингрид Сюард като казва, че монархът се изпитвала несигурност при срещите си с лейди Ди защото не можела да предвиди как ще постъпи Уелската принцеса.

Снимка: Инстаграм

Експертът по кралските въпроси споделя, че Елизабет не искала да се вижда със снаха си и свела  срещите до минимум. „Ако пък случайно трябваше да общува с нея след това била изтощена и много объркана защото нямала контрол над ситуацията“.

Нейно величество започнала да се опасява, че така ще загуби репутацията си и това може да се отрази пагубно на монархията. Въпреки това Даяна Спенсър продължавала да не спазва кралските правила, а в същото време станала любимка на народа.

Чувството на заплаха се усилило особено много след като Чарлз и принцесата се развели. Бившата съпруга на престолонаследника започнала да пише мемоари. В които разказвала за живота в двореца и за членовете на кралското семейство.

Самата лейди Ди обаче не забелязвала, че е третирана с предпазливост. За това говори факта, че дори след като се развела с Чарлз тя посещавала свекърва си.

Бившата съпруга на Уелския принц веднъж дори се възползвала от кралицата за да отмъсти на бащата на децата си. Но въпреки обидите, които й нанасял Чарлз тя не била склонна на развод. А искала да запази семейството си макар и със собствени методи. Оказва се обаче, че и след раздялата животът й не бил особено щастлив. Заради по-големия си син Уилям тя отказала да се омъжи повторно, предават от graziamagazine.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар