Ана Уинтър пак унижи Мелания Тръмп: Моят пример за първа дама е Мишел Обама

Гласувайте за статията

Ана Уинтър продължава тихата война с Мелания Тръмп, унижи я публично

За пореден път Ана Уинтър показа, че не питае особени чувства към новата първа дама на САЩ. Редакторката на американския „Вог“ сподели, че за нея пример за първа дама е Мишел Обама. В радио интервю за „Икономист“ Ан Макавой попита какво е мнението на модната редакторка за стила на Мелания Тръмп.

Макавой отбеляза, че решението на Мелания да носи дрехи от британски дизайнери по време на официалното посещение във Великобритания миналия месец е било много добър ход. И я насърчи, че показва отлични умения като дипломат.

Когато Макавой поиска от Уинтър да даде своето становище за последните модни решения на Мелания, тя не даде отговор. Вместо това не пропусна да похвали стила на бившата първа на САЩ — Мишел Обама.

„Мисля, че първата дама Мишел Обама наистина беше жена с невероятен стил. Тя беше изключително във всяко решение, което взимаше и което бе свързано с модата“, каза още Уинтър. „Тя продължава да подкрепя младите американски дизайнери. Всъщност, тя подкрепя дизайнери от цял свят. Тя е най-добрият посланик, който тази страна би могла да има. И то в много отношения, не само що се отнася до модата“, добавя още Уинтър.

Очевидно модната шефка на „Вог“ е забравила жилетчиците и басмените рокли, които Мишел носеше в първите дни след като влезе в Белия дом. Години наред стилистите я учеха да се облича правилно, докато постигнаха желания резултат. Въпреки това Макавой настоя Уинтър да коментира новата първата дама.

„Но тя вече не е първа дама. Какво ще кажеш за настоящата? „Настоя Макавой за отговор.

„За мен Обама е примерът, на който се възхищавам“, отговори модната диктаторка.

Ана Уинтър пак унижи Мелания Тръмп сн. Yahoo.com

Ана Уинтър пак унижи Мелания Тръмп сн. Yahoo.com

Както е известно, двете с Мелания Тръмп са в студена война. След като Уинтър отказа да я сложи на корицата на „Вог“, говорителката на първата дама заяви, че „за нея не е цел на живота й да бъде на корица на модно списание, когато има толкова по-важни каузи, върху които да работи“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар