Сергей Станишев вдигна пищно парти за шестгодишния си син (Снимки от празника)

Гласувайте за статията

Синът на политика Георги стана на шест, наесен тръгва на училище

Сергей Станишев и Моника организирали приказен купон за порасналия си наследник. За рождения ден на Георги поръчали арка от балони, красива торта и аниматори, които да забавляват малчуганите.

Тържеството се състояло в столицата и било по всички модни изисквания и тенденции. Празникът на рожденика бил тематичен, както се прави в последно време. Бил вдъхновен от любимия герой на шестгодишното хлапе – Пикачу.

Снимка: Ретро

За да се различава от останалите деца Георги бил преобразен като анимационен герой. За грима му се погрижил професионален художник.

Снимка: Ретро

Рожденикът си поръчал подаръци на родителите си. Които също били във връзка с тематичното му парти. Но някои от гостенчетата му подарили ученически пособия. Наесен синът на бившия премиер ще тръгне в подготвителен клас. А следващата година ще стане първолак. Момчето, което носи името на брата на татко  си от сега умеело чете и пише без чужда помощ.

Баща му призна, че заради децата вече нямал собствено хоби, а се занимавал с техните. Станишев сподели, че сега кара второ детство. Иска да е баща-мечта за наследниците. Социалистът и неговата половинка Моника успели да създадат такава среда в семейството за малките и големите деца, че те да могат да се чувства обичани и уважавани.

Снимка: Ретро

Заедно със съпругата си председателят на ПЕС отглеждат освен сина си и дъщеричка Дария. Която се появи на бял свят малко преди да узаконят брака си. Моника пък има две деца от банкера Венцислав Йосифов – син и дъщеря кръстени на тях, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар