Хороскоп за 25 юли, четвъртък – контакти за Везните, досадни ангажименти за Рибите

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Четвъртък идва с новости, които ще ви стимулират и вдъхновят за реализация. Хубаво е да не се съсредоточавате в самостоятелна изява, а да намерите време за контакти и комуникации с околните. Общуването с други хора ще ви предпази от допускане на професионални грешки и неприятности по-късно. Освен това ще се почувствате и емоционално по-добре, което ще върне равновесието ви.

Скорпион
Днес сте силно фокусирани върху професионалните си ангажименти и всичко останало вероятно ще оставите на заден план. Всъщност не се препоръчват много емоции и любовни вълнения, защото сте застрашени от допускане на грешки. В работата си ще намерите отдушник. Ще докажете способностите си и ще бъдете доволни от резултатите.

Стрелец
Четвъртък е късметлийски, въпреки притесненията и тревогите ви. Не е изключено обаче да се отвори допълнителна работа. С повече усърдие и старание ще се справите, но избягвайте конфликтите, за да си спестите огорчения. Очертават се ползотворни контакти, които ви носят ползи.

Козирог
Възможно е днес да сте финансово притеснени и освен това да възникнат извънредни ангажименти. Действително не е малко работата ви, но намерете време за контакти. Те са особено полезни за делата ви. Характеризират се с интересно запознанство, а нищо чудно изненадващо да се справите и с паричния проблем.

Водолей
Не се влияйте от емоциите си, защото когато сте притеснени, лесно се изнервяте и допускате грешки. Отстоявайте позициите си и изисквайте повече от другите. Можете да го направите и без конфронтации. Общо взето денят ви е хубав, възползвайте се и от възможността за почивка и срещи в обществото. Вечерта се отдайте на любими занимания.

Риби
Четвъртък се характеризира с интересно запознанство, но иначе може да ви изнерви с досадни ангажименти и работа. Все пак не сте лишени от късмет, но е добре да не се увличате по любовни авантюри и да не разчитате прекалено на дадени ви обещания. Възможно е да се разочаровате от някого, затова не изисквайте прекалено много от хората около вас.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар