Хороскоп за 25 юли, четвъртък – вдъхновение за Овните, приходи за Девите

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Очертава се хубав ден. Ще удовлетворите както емоционалните, така и материалните си интереси. Планетните конфигурации подчертават благоприятна промяна, от която ще се възползвате, за да постигнете стремежите си. Вдъхновени и деятелни, повечето от вас ще реализират желаните придобивки. Предупреждението е да се пазите от измами и грешки.

Телец
За вас четвъртък е много активен – заредени сте с енергия и силно настроени за работа. Ще ви върви. Поели сте доста задачи за днес, но не е задължително на всяка цена да се справите с всичко. Не се преуморявайте, не превръщайте всеки контакт в делови. Внимавайте и с харчовете, за да не съжалявате в края на деня.

Близнаци
Днес съществена роля за изпълнението на задачите ви имат контактите с околните. В този смисъл вероятно ще бъдете зарадвани с подкрепа, ще успеете да свършите важна работа. Впрочем, няма да бъдете особено затруднени и очевидно ще съумеете да съчетаете полезното с приятното.

Рак
Очертават се досадни ангажименти, но четвъртък е сполучлив и фиксира хармонични отношения. С повече желание ще свършите нещо полезно за дома или семейството. Общуването ви с други хора също предлага интересни случки. Ще имате възможност да се запознаете с човек, който ще привлече вниманието ви. Внимавайте обаче в преценката си.

Лъв
Вашият ден е изключително благоприятен, единственото условие е да бъдете внимателни към евентуално допускане на грешки. Има вероятност да бъдете подведени или измамени, но лесно може да избегнете неприятностите. Четвъртък е печеливш и ще се чувствате късметлии не само по отношение на материалните придобивки, но и с контактите.

Дева
Трудностите днес са фокусирани върху контактите и може доста неприятно да се развият семейните отношения. Затова спазвайте семейното примирие. Иначе денят е прекрасен за професионална изява. Именно с работата си ще се почувствате удовлетворени. Впрочем не сте лишени от финансови приходи благодарение на способностите си.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар