Илиян мечтае отново да стане баща (Вижте какво още разкри певецът)

Гласувайте за статията

Илиян винаги се уповава на Бог

Поп фолк изпълнителят Илиян мечтае отново да стане баща. Певецът разкрива в „Автограф“, че напоследък следва една много простичка максима в живота си, а именно, живее тихо и спокойно и се стреми да намира идеалната среда.

„Като цяло животът ми е прекрасен. Но като ти се случи нещо лошо, в повечето случаи то е за добро, за да се научиш на нещо. Всичко, което ни се случва тук, на Земята, трябва да го приемаме като добре дошло. Всичко е за добро. Трябва да бъдем над нещата. А златната среда за мен е да имам вътрешно спокойствие. Много е важно е да има покой, да има смирение в душата“, казва Илиян, пише planeta.tv.

Поп фолк изпълнителят казва също, че с годините животът го е научил, че и многото, което имаш, не е на хубаво, и малкото също. По средата, когато си, е най-добре. Зависи ти какво искаш от живота си.

„Ако искаш много и много постигнеш, тогава започват много проблеми. Това е моята гледна точка. Трябва да имаш толкова, колкото му трябва на един човек. Аз съм доволен от това, което имам и съм благодарен. И не искам и да имам повече. Колкото повече пари имаш, толкова повече проблеми. Можел съм да имам много, но явно Бог ме е предпазил“, споделя изпълнителят.

Бог

Илиян не крие, че винаги се е уповавал на Бог и винаги е бил с вярата. „Не съм го споменавал досега, защото съм бил по-малък. Сега вече съм помъдрял, житейският ми опит на Земята е по-голям. Осъзнал съм много неща, имал съм, нямал съм. Всеки го усеща по различен начин. Аз не мога да убедя хората, които не усещат любовта на Бог, че трябва да вярват. Това е лично твоята връзка с Бога, която усещаш. Ние всички сме богопомазани и всички обичаме Господ. Въпрос на време е да се развиеш в тази посока. Чувството е много хубаво. Става ти благо на душата и с лекота живееш“, казва Илия за вярата си в Бог.

Илия споделя, че много пъти молитвите му са били чувани и всичко, което си е пожелал, се е случвало.

Илиян мечтае за дъщеря сн. planeta.tv

Илиян мечтае за дъщеря сн. planeta.tv

Поп фолк изпълнителят признава също, че иска да има още едно дете, момиченце, защото за него децата са най-хубавото и най-чистото нещо. „Гледайки Ицко, всеки ден се моля Господ да запази детското в него. Защото аз съм го запазил наистина. Когато сме с Ицко на люлки и катерушки, се забавлявам като дете. Аз съм себе си и не се интересувам къде се намирам, когато трябва да покажа емоциите си. Обичам близките си, приятелите си и искам да им се радвам, когато ги видя, да ги прегръщам, да им показвам любовта си“, казва още Илиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар