Бомба: Жана Бергендорф отново в полицията! (ето за какво този път)

Бомба: Жана Бергендорф отново в полицията! (ето за какво този път)
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф дава информация на полицията!

Жана Бергендорф по чудо се измъкна от дело за домашно насилие. То бе заведено от бившото й гадже, танцьорът Леандър Франциско Янес – Лео.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф стана информатор на полицията

Ексцентричната изпълнителка се отърва само с административно наказание в края на месец май, а разследването за притежание на наркотици срещу нея бе прекратено.

Всичко това не е случайно. Защото шампионката на едно от изданията на Х Фактор се е съгласила да „снася” информация на полицията. Тя щяла да покаже на ченгетата кои от колегите й са наркозависими и кои са техните дилъри, пише Lupa.

Червенокосата поп дива вече е предала на органите на МВР солиден снимков материал и видео клипове с нарко изцепки на свои колеги, които са й правели компания в заниманията й със забранени занимания.

Жана Бергендорф е дала имената на доста доставчици на кокаин,марихуана и амфетамини, които са поставени под денонощно наблюдение. Певицата й семейството й се ползват с полицейска охрана, за да не успеят бандитите да й отмъстят.

Неприятностите на скандалната певица започнаха през август 2017 година, когато бившето й гадже подаде оплакване срещу нея за домашно насилие.

В жалбата танцьорът Лео обяснява, че е тормозен от Жана психически и физически чрез електронни съобщения, казват от Районния съд.

Процесът срещу певицата започва през ноември миналата година, а по делото са насрочени две заседания, на които ищецът не не появи.

От Софийския районен съд са принудени да дадат ход на едно от заседанията, на което пред магистрата се изправя единствено адвокатът на Бергендорф.

Делото трябваше да продължи през пролетта, но се връща за доразглеждане от прокуратурата.

След като делото се преразгледа, от съда внасят нов иск в съда срещу певицата. С него прокуратурата се отказва да търси наказателна отговорност.

Така поп дивата се спасява от престой в затвора между 1 и 3 години, ако е призната за виновна. С днешна дата от прокуратурата настояват на изпълнителката да й се наложи единствено административно наказание.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар