Сузанита е решила да учи занаят!

Сузанита отново разбуни духовете. Малката певица е решила да се научи на занаят, в случай че не й провърви с кариерата й. Дъщерята на Орхан Мурад споделя, че ако не й провърви в бъдещето с пеенето, ще се довери на ножиците. Затова скандалната момиче е записало курс по фризьорство. [caption id="attachment_598492" align="aligncenter" width="223"]Сузанита Сузанита ще става фризьорка[/caption]

В момента Сузи Мурад е все още ученичка, но няма никакво намерение да записва висше образование. Скандалната певица винаги е твърдяла, че не учението е нейната силна страна, а скандалите, които предизвиква с поведението си.

Често е обвинявала баща си, че е кадърен певец, но заради липсата на скандали той не е успял да направи завидна кариера.И за да се подсигури при евентуален провал, решила е да научи занаят, пише вестник „България Днес”. Наскоро баща й отново защити дъщеря си, като я обяви едва ли не за най-кадърното дарование в музиката и в гилдията. Наскоро бащата на фурията изказа мнението си по повод дъщеря му. „Сузи има страхотна фенска маса, колкото и да се опитват да я плюят, унижават и унищожат. Тя е независима. Първоначално искаха от много места да работят с нея, най-добрите в бранша. Реших, че тя е малка и засега ще си остане независима. Затова е много голям трън в очите им. Прави митинги на всички участия по дискотеки и най-различни празници. Яд ги е, че тази огромна хапка Сузи им отне, яд ги е, че я изтърваха. Те притежават медии, но не могат да се домогнат до хонорарите й. Имат приятели по вестници и сайтове и затова Сузи не попада в тях. Как така ще дават терен на най-обичаното момиче от тийнейджърите, да й увеличим популярността и хонорара, а ние нищо да не вземем от нея“, философства Орхан Мурад пред България Днес. Пеевцът споделя още, че не е успял да накара дъщеря си да възприеме музиката като солфеж, теория и хармония. Сузи искала да прави комерсиални песни, но той и съпругата му трябва да я подкрепят в това нейно желание. Защото, „за да придобие житейски опит, да не се чувства сама на върха, когато я духат много ветрове и валят градушки, убеден е Орхан Мурад.