Венета Райкова в мега тузарски хотел в Турция (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Венета Райкова се глези в невероятен лукс

Венета Райкова се глези в невероятен лукс в Турция. Вече стана ясно, че тв водещата е на почивка заедно със сина си в Анталия, а не с турски любовник. Венета сама призна в социалната мрежа Инстаграм, че почивка на майка с дете там започва от 5 хиляди лева за седмица, но тя може да си го позволи и плаща всичко сама.

От снимките, които тв водещата качва в Инстаграм се вижда, че тези пари определено си заслужават, ако се има предвид лукса, който хотелът предлага. Докато се наслаждава на тузарската си почивка в скъпия хотел, тв водещата случайно научава и неговата история. Венета не пропусна да я сподели в последователите си в мрежата.

„Добре че вчера качих на стори този скорпион, че да ми разкажат мега интересната история на хотела!! Оказа се, че той е от чисто злато и е символ на хотела!! Скорпиона го има на всички сребърни прибори, с които се храним. Капаните в морето също са върху скорпион! Интересно защо?

Оказа се, че хотелът е построен през 2009-та година от Телман Исмаилов – руски милиардер, който изхарчва милиард и половина долара за изграждането му. Баща му се казва Мардан – Скорпион и той го кръщава на него.

Венета Райкова се глези в невероятен лукс в хотела си в Турция сн. Инстаграм

Венета Райкова се глези в невероятен лукс в хотела си в Турция сн. Инстаграм

Водещ на откриването на „Мардан Палас“ е Моника Белучи. Пеят Дженифър Лопес, Марая Кери, сред гостите са Ричард Гиър и президенти на много държави! Обявен е за най-скъпия хотел на цялото Средиземноморие с цели 7 звезди! Преди време собственикът – милиардер е арестуван, но скорпионите продължават да напомнят за името на баща му, а към името на хотела тази година е добавено и Титаник – световната верига“, пише Венета в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм, информирайки последователите си за историята на мега тузарския хотел, в който е отседнала със сина си Патрик.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар