Шок: Владо Карамазов едва оцеля по време на почивка! (виж тук)

Гласувайте за статията

Владо Карамазов попаднал на истински ужас!

Владо Карамазов претърпял истински ужас. Звездата от „Дяволско гърло” попаднал в окото на истинска тропическа буря. Актьорът е на почивка на Азорските острови. Там големият артист е на почивка.

Владо Карамазов

Владо Карамазов с истинско приключение

По програма Карамазов трябвало да посети доста интересни неща. Но наскоро той участвал в природно шоу такова, каквото веднъж в живота се случва. И оцелял, за да разкаже за кошмарната случка.

Актьорът трябвало да види местните забележителности и да се изкачи до действащ вулкан. Но по време на изкачването се развихря истинска буря.

Владо се оказал сам, без придружители и попаднал на група чужденци, с които заедно преживяват ураганния вятър и проливния дъжд. Курортистите се озовали на върха на единия от островите, в самото сърце на Атлантика, пише вестник „България днес”.

„Мисля, че съм късметлия! Поне за някои неща. Вчерашната случка ще я помня и мисля дълго. Защото можеше да не стане така, да не стане по този начин, с тези хора. За някой случката ще е банална, но не е.

Два часа прекарах с шестима непознати канадци и бяхме избрани да гледаме невероятното представление на природата. Защо природата си направи труда да изнесе този спектакъл на 7 човека нямам представа.

Викахме, плакахме, не вярвахме, че се случва. Е такива 2 часа са си подарък за нещо. Най-хубавият ми подарък от живота”, написа актьорът.

Владо Карамазов все още не се е върнал от екзотичното си пътуване, за да разкаже подробностите за пътуването си.

За него звездата от „Откраднат живот” споделя, че това е най-екстремното нещо, което му се случвало и на моменти се е чудел, дали ще оцелее.

„Не е случайно, че наричат островите врата между два свята–единия–на бури, катаклизми и вулкани, а другият а на смирение и спокойствие”, казва Карамазов.

Актьорът споделя, че бил добре екипиран, но времето не било на буря и разваляне.А ураганът се развихрил изведнъж.

„Това приключение ми донесе най-невероятните гледки в живота”, прави равносметката си Карамазов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар