Райна показа феноменално тяло на Малдивите (Яки снимки по бански)

Гласувайте за статията

Райна цял месец на Малдивите

Райна показа феноменално тяло на Малдивите. Вече близо месец поп фолк изпълнителката се подвизава по екзотичните плажове там. Райна разбира се, не е сама, а със своя любим – ММА боеца Валери Тюлеков.

По всичко личи, че за дългата си почивка на Малдивите Райна е трябвало да стегне няколко куфара и то само за нея. А в тях поп фолк изпълнителката е сложила и голям брой бански, с които всеки ден позира по девствените плажове, пише „България днес“. Това се вижда и от многобройните снимки, които Райна качи в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

На кадрите от Малдивите поп фолк изпълнителката показва перфектно тяло, което се дължи на усилените тренировки на изпълнителката в залата. Райна не веднъж е показвала в профила си в социалната мрежа как се поддържа във форма. Освен усилените тренировки във фитнес залата, които тя прави заедно със своя любим Валери Тюлеков, поп фолк изпълнителката често практикува и йога, което допринася за перфектния й външен вид. Всичко това Райна съчетава и с много танци, а те несъмнено помагат за поддържането във форма.

Дори и на Малдивите поп фолк изпълнителката не спира да тренира в компанията на своя любим мъж Валери Тюлеков. Тренировките обаче не пречат на Райна и на ММА боеца да се наслаждават на своята едномесечна почивка там.

Райна не веднъж е споделяла, че обича да пътува. Дори когато е извън България, тя не забравя своите фенове, и споделя много снимки от пътешествията си с тях в социалната мрежа. И този път поп фолк изпълнителката не забрави почитателите си. Изпълнителката качи доста кадри от почивката им с Валери на Малдивите.

Райна показа феноменално тяло по бански на Малдивите сн. Инстаграм

Райна показа феноменално тяло по бански на Малдивите сн. Инстаграм

На голяма част от тях певицата е по бански и показва феноменално тяло, постигнато с много тренировки във фитнес залата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар