Джулия и Кристиан Кирилов с тайна сватба (Вижте тук)

Джулия и Кристиан Кирилов с тайна сватба сн. Инстаграм
0

Джулия и Кристиан Кирилов вече официално са семейство

Джулия и Кристиан Кирилов са вдигнали тайна сватба. Актьорът, чиято звезда изгря в сериала „София – ден и нощ“, и поп фолк изпълнителката, са се врекли тайно във вечна вярност един на друг, пише „Телеграф“.

Джулия, чието истинско име е Жулиета Светланова, вече носи фамилията на своя любим – Кирилова. Кристиан, който мнозина познават като Митака заради ролята му в продукцията, и поп фолк изпълнителката все още крият щастливата вест.

По-рано новината, че чаровният мачо ще влезе в графата на женените мъже предизвика истински фурор сред феновете. Повечето от тях споделиха, че напоследък е тенденция звездни личности да се женят и по този начин да привличат внимание към себе си. Очевидно, засегнати от негативните коментари, Кристиан и Джулия решили да заложат на тайна церемония, без много шум.

Преди седмица екранния Митак и неговата любима споделиха кадри от романтичното си пътешествие в южната ни съседка Гърция. Вероятно след като са се врекли във вечна вярност един на друг, Кристиан и поп фолк изпълнителката са отпрашили към най-близката дестинация, за да се насладят на медения си месец.

Припомняме, че актьорът поиска ръката на своята любима по доста интересен и нестандартен начин, предават от show.blitz.bg. А това стана ясно от кратко видео, което той сподели в социалната мрежа Инстаграм. Там се вижда как полицейска патрулка спира поп фолк изпълнителката за рутинна проверка, което всъщност се оказва част от изненадата на Кристиан. Тогава той пада на колене и й иска ръката, а Джулия, видимо изненадана и развълнувана, казва „да“.

Джулия и Кристиан Кирилов с тайна сватба сн. Инстаграм
Джулия и Кристиан Кирилов с тайна сватба сн. Инстаграм

„Ето един от дните, които няма да забравя никога… Да, да, да!“, написа часове по-късно поп фолк изпълнителката в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм, за да съобщи на своите фенове, че вече е сгодена за своя любим мъж.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.