Изнудват Глория да плати откуп за дъщеря си

Гласувайте за статията

Певицата категорично отказала

Изнудват иконата на родния попфолк – Глория да плати откуп за дъщеря си.

Това далеч не е сюжет от някой екшън филм или пък сценарий към видеоклипа на някоя от песните й, а се случва в действителност.

Глория

Певицата категорично отказала

Припомняме, че преди броени дни дъщерята на Глория – Симона Загорова, остана без профила си в Инстаграм. Разбира се същата съдба сполетя и редица други известни личности напоследък.

Глория твърди, че хакерите са млади турски студенти, които не разполагат със солидни финансови средства. За разлика от мнозина обаче, тя не се поддала на изнудванията им. Вместо това подала сигнал до полицията.

Изпълнителката не уточнява сумата, която й е била поискана от хакерите. Запознати обаче посочват, че в такива случаи престъпниците искат откуп в размер на около пет хиляди лева, пише „Хотнюз“.

Разбира се тази сума далеч не представлява проблем за попфолк иконата. Въпреки това тя е предпочела да застане на страната на закона. Именно поради тази причина тя помоли почитателите й да последват новия профил на дъщеря й. Напук на неприятностите в социалната мрежа, Симона Загорова пък пусна нова песен.

Въпреки неприятностите, които е създала случката, Глория продължава любовното си лято в южната ни съседка Гърция. Само преди няколко дни тя разкри, че има връзка с пловдивски бизнесмен и прекарват заедно всяка свободна минута, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар