Палавата кулинарка Божана Кацарова е неузнаваема (ФОТО)

Гласувайте за статията

Самата тя направи доста закачлив коментар на снимката

Щурата кулинарка Божана Кацарова, която стана известна зашироката общественост покрай участието й в риалититата „Мастършеф“ и „Биг Брадър“, е неузнаваема.

Божана Кацарова не спира да изненадва обществото. От известно време насам тя обикаля света на крилете на любовта. Разбира се неотлъчно до нея е любимият й Ники.

Божана Кацарова

Самата тя направи доста закачлив коментар на снимката

Топ кулинарката, която винаги е демонстрирала щуро поведение, публикува фотос от италианския град Генуа. На снимката Божана Кацарова не прилича на себе си.
Кулинарката, която иначе сме свикнали да виждаме с небрежен стил на обличане и поведение, е коренно променена. Тя вече е апетитна и свръх елегантна дама.

Последни минути преди ситуацията да стане не чак толкова прилежна“, пише със закачлив тон Божана като коментар над снимката си. Очевидно се опитва да остави на въображението на последователите й да какво се случва по-нататък.

Преди да попадне в Генуа пък, Божана Кацарова интригуваше почитателите си със снимки и от Бали, от Сицилия, и от много други екзотични кътчета на света. Самата тя твърди, че хем си почива, хем работи, пише show.blitz.bg.

Мнозина останаха изненадани от визията й. Както обаче стана ясно, кулинарката далеч няма намерения да се превръща в нещо, което не й идва отвътре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар