Горещи разкрития за тежката катастрофа с Гринго на Софи Маринова

Гласувайте за статията

Гринго лично отрекъл първоначалната информация, че бере душа след ПТП-то

Както стана ясно по-рано днес, бившият вече съпруг на Софи Маринова – Гринго, е претърпял тежък пътен инцидент в Германия.

Според първоначалната информация, Гринго е в много тежко състояние и бере душа.
Репортер на „ЩОУ“ потърсил Гринго за повече информация. Бившият съпруг на Софи Маринова вдигнал мобилния си телефон и потвърдил за катастрофата.

Софи Маринова

Гринго лично отрекъл първоначалната информация, че бере душа след ПТП-то

„Вярно е, катастрофирах! Бях в колата с един приятел, той шофираше. На един светофар ни блъсна немец, който се оказа пиян и дрогиран. С пукнато ребро съм. В момента ме хващаш на летището, чакам самолета за България. Още с кацането отивам в някоя от нашите болници, за да си направя повече изследвания, за да се уверя, че няма някакви вътрешни кръвоизливи“, коментира пострадалият.

Репортерът го попитал и за Софи Маринова, но Гринго отрекъл да са се чували скоро. „Не знам дали е разбрала какво ми се случи. С нея не се чуваме. Тя се обърна на 180 градуса и просто реши, че иска да се разведем. Четири години живяхме заедно… Карали сме се, но винаги сме си оправяли отношенията. А сега за някаква глупост стана всичко. Дано не е това, което си мисля… Че си има друг“, допълва Гринго, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар