Маргарита Хранова се ядоса: Какви дългове, какви кредити?! (виж тук)

Гласувайте за статията

Маргарита Хранова отрече писанията за себе си!

Певицата Маргарита Хранова категорично опроверга слуховете, че е затънала в кредити. Изпълнителката заяви, че не чете нищо за себе си, извън новините за концертите си, особено лъжливи новини.

Маргарита Хранова

Маргарита Хранова отвратена от писанията за себе си

„Какви дългове и кредити към банки и други кредитни институции. Не дължа пари и не чета неща, които пишат за мен”, казва още изпълнителката.

„Знам от познати, които ми се обадиха да ме питат, дали е вярна публикацията, че имам много кредити. Но не искам да се занимавам с подобни писания”, споделя Марги Хранова.

В момента певицата се подготвя за доста динамично лятно турне и се старае да прекарва повече време със семейството си, пише вестник „България днес”.

„Имам доста ангажименти–продължавам с концертите „Звездите на България”. Единият е на 5 август в Бургас, после във Варна на 6-ти. Ще завършим турнето на 16 декември в зала 1 на НДК.

С Орлин Горанов продължаваме и септември с концертите с любими песни от естрадата и бургаската филхармония”, допълва обичаната Маргарита Хранова.

„През септември ме чака и конкурс „София пее”, на който ще представя новата си песен с композитора Иван Кръстев, като ще пусна и нов клип към песента ми „Когато” на едно младо момче–Камен Николов от Ловеч”, казва още Хранова.

Певицата не е забравила и за семейството си. С удоволствие им готви всеки уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар