Дара призна: Приятелството й с Тита беше дотук! (още подробности)

Гласувайте за статията

Дара призна за края на приятелството й с Тита!

Дара призна официално, че на дружбата й с Тита е сложен край. Двете любимки на тийнейджърите първоначално бяха приятелки. Ходеха заедно на кино, говориха си по момичешки и се познаваха добре, при това не от вчера.

Дара

Дара и Тита бяха първи дружки доскоро, но вече дори не се и поглеждат

След като се изпокараха за песента на Тита с Боро Първи „Задната седалка“, в която певицата възпя циците си, двете са замразили отношенията си.

„С Гери-Никол често се чуваме по телефона, а с Тита не поддържам връзка. Не мога да кажа, че трите имаме кой знае колко общи интереси извън музиката“, заяви Дара в интервю за вестник „България днес“.

Само преди месеци Тита разказа подробно в интервю за Би Ти Ви колко близки са били двете преди да замразят отношенията си:

„Преди няколко дни бяхме заедно. Гледахме кино. И ми стана странно, защото я познавам като човек от не малко време. Знаех, че ако има нещо, което не й харесва, би ми казала. Поне аз така бих направила.

Не знам защо го е направила, не съм й в главата. Сигурна съм, че ще имаме срещи, на които ще ми обясни за какво е станало въпрос“, сподели Тита.

Явно обаче среща не е имало или тя е протекла негативно, защото днес двете не крият обтегнатите си отношения.

В интервюта Дара споделя още, че се интересува от политика и дори гласувала на последните избори в Сърбия.

Тя е категорична, че Сузанита не може да мери сили с нея и колежките й: „Името й е разпознаваемо, но не е благодарение на успехите й в музикалната сфера“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар