Алекс Сърчаджиева изправена пред нови проблеми

Гласувайте за статията

Еколози скочиха на нея и екипа й

Не стига всичко, което се струпа напоследък на главата на Алекс Сърчаджиева, ами сега е изправена и пред нови проблеми.

Остава малко време до старта на новото риалити в родния тв ефир „Игри на волята“, а скандалите вече се вихрят с пълна сила.

Алекс Сърчаджиева

Еколози скочиха на нея и екипа й

Еколози са скочили на екипа на новия риалити формат и Алекс Сърчаджиева в качеството й на водеща. Причината за това е повече от скандална.

След като в социалните мрежи бяха публикувани снимки на унищожени гори в Странджа, от „Игри но волята“ отвърнаха на удара. Те обявиха, че сами са се погрижили за чистотата на плажа, на който снимат и са изнесли огромен брой отпадъци.

Междувременно Нова тв показа къде точно ще се реализира новия риалити формат „Игри на волята: България“ – красиво родно морско кътче. Алекс Сърчаджиева пък за първи път разкри броя на участниците и сподели вълнуващи подробности от първите снимачни дни.

„Участниците ни са наистина страхотни! Това са хора с качества на супер смелчаци: силна воля, издръжлив и пъргав ум, овладяни емоции. Битката между тях ще бъде състезание, каквото зрителите отдавна не са виждали“, сподели в ефира водещата на формата.

„Игри на волята: България“ е мащабна продукция, която се снима на 10 различни локации – едни от най-красивите места по крайбрежието на Черно море, с екип от 130 души.

Световният телевизионен формат е създаден в Колумбия, откъдето за снимките му в България пристигна консултантът Хуан Розалес. Той има над 10-годишен опит в телевизионните състезания и е участвал в снимките на 30 различни сезона от „Игри на волята“.

„Всяка държава прави своя интерпретация на формата. Моята задача е да следя, че се спазват основните елементи, които го правят уникален. Сигурен съм, че даваме началото на нещо голямо в България“, споделя Хуан.

Освен това, темата за опазването на околната среда и хармоничното съжителство между хора и девствена природа ще са акценти в съдържанието на предаването. Екипът ни сам изяви желание да почисти плаж Листи и изнесохме над 30 чувала битoви отпадъци“, подчертава Алекс Сърчаджиева, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар