Мария Игнатова и Димитър Рачков се събраха на купон

Въпреки това не се доближиха един до друг
0

Въпреки това не се доближиха един до друг

От столичния хай лайф издават, че Мария Игнатова и Димитър Рачков, са се събрали на купон.

Поводът за купона бил рождения ден на съпругата на продуцента Магърдич Халваджиян – Кремена Халваджиян. Тя отпразнувала 50-я си юбилей с луд купон, както обикновено.

Мария Игнатова
Въпреки това не се доближиха един до друг

Сред звездните гости на купона били Мария Игнатова и Димитър Рачков. Припомняме, че двойката се раздели за втори път преди няколко месеца. Очевидци разкриват, че този път и двамата запазили добрия тон. За разлика от първата си раздяла, този път често могат да бъдат засечени заедно на светските събития, на които трябваше да присъстват.

Припомняме, че при първата им раздяла, Мария Игнатова и Димитър Рачков не желаеха да срещнат погледите си. Поради тази причина общите им приятели бяха принудени да избират кой от двамата да присъства на празника им.

Въпреки, че очевидно са преодолели този етап от живота си, Мария Игнатова и Димитър Рачков продължават да се избягват. На последния купон, организиран от Кремена Халваджиян, те дори не искали да се погледнат, камо ли да застанат в непосредствена близост един до друг, пише blitz.bg.

Повече от ясно е, че всеки от двамата е поел по своя път. Докато Димитър Рачков се накъса да ходи на почивки из чужбина, Игнатова не си показа носа от дома. От близкото й обкръжение издават, че тя е имала сериозни финансови затруднения във времето, в което бе останала без работни ангажименти.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.