Зловещ инцидент сполетя опосума Иван Христов

Гласувайте за статията

Той обаче не възпрепятства летния му отдих

Зловещ инцидент сполетя продуцента Иван Христов.

Запознати издават, че преди няколко дни при абсолютно нелепи обстоятелства, Иван Христов е контузил фатално дясната си ръка. Така той попаднал в болницата по спешност.

Иван Христов

Той обаче не възпрепятства летния му отдих

След множеството прегледи се наложило медиците да му поставят подвижен гипс. Той започва от рамото и стига чак до китката.
На практика Опосума изобщо не можел да използва крайника си и срещал трудности дори в най-елементарните дейности от ежедневната си рутина като шофиране, хранене, къпане и всичко останало.

Контузията била напът да провали лятната почивка на Иван Христов и жена му ИринаТенчева. Въпреки физическото неразположение и непрестанните болки той все пак не се отказал от планираната семейна ваканция. Към днешна дата цялата фамилия отдъхват в съседна Гърция. Те са там повече от две седмици.

Христов, половинката му и децата им се отдадоха на релакс в близък до българската граница гръцки оазис. От няколко години любимо място за отдих на софийския хайлайф е курортът Неа Перамос, който се намира на километри от Кавала. Водещият на „Фермата“ за поредно лято отдъхва там. Той е собственик на една от най-красивите къщи по крайбрежната алея, която струва баснословна сума.

Гипсът не попречи на екранния партньор на Андрей Арнаудов да се къпе във водата. Той посещава и плажните партита по най-актуалните бийч барове в района. Там често могат да бъдат забелязани и други родни випове.

По бански в Неа Перамос всяко лято може да бъде видян и Къци Вапцаров. Той обаче за разлика от Иван Христов не отдъхва в собствена лятна хасиенда, а в каравана. Курортът бе любимо място и на Алекс Сърчаджиева и покойния Иван Ласкин, които споделиха последното си море заедно именно с Иван и Ирина, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар