Ани Салич къса с телевизията?

Гласувайте за статията

Телевизионерката взе втора специалност на 50

Ани Салич постави истински рекорд в журналистическата гилдия.

За никого не е тайна, че през април тази година, Ани Салич отпразнува своя 50-и рожден ден. Само няколко месеца по-късно, тя се сдоби и с диплома от Военната академия „Георги Раковски“.

Ани Салич

Телевизионерката взе втора специалност на 50

Преди дни телевизионерката се явила пред професорите във висшето учебно заведение, за да защити магистърската си степен в специалността „Национална сигурност и противодействие на радикализация“. Така Ани Салич вече се води експерт.

Паметния момент на изпитването нейни колеги запечатали с камера, а снимката Ани сподели в профила си във „Фейсбук“. Тя получи множество поздравления и пожелания за успешна реализация в новото си амплоа от приятели. „Интересно е да учиш на 50“, пък написа от своя страна журналистката. Тя стана студентка в същата година, в която синът ѝ Лазар взе кетапа за средно образование.

Очевидно плановете на благоевградчанката съвсем не са да се пенсионира в телевизията. По избора ѝ на втора специалност личи, че има апетит към високите постове в държавната власт, където някой ден можела да се изявява като експерт. Освен това журналистката е чувствителна на теми като мигрантската вълна в Европа и тероризъм. Тя не пропуска да коментира най-горещите събития от спектъра в профилите си в социалните мрежи.

Нищо чудно скоро Салич да последва примера на колежката си Мариана Векилска. Припомняме, че Векилска прекрати изненадващо успешната си и дългогодишна тв кариера, за да се влее в структурите на Европейския съюз.
На този етап Ани обаче не можела да си позволи лукса да замине да работи в чужбина.

Дъщерята на Салич – Хана, все още е ученичка и е зависима от нея, а това била основната причина новинарката да не се изкушава от подобни идеи. Политиката у нас оставала единственият ѝ вариант за момента. Преди време самата водеща сподели, че е получила такава оферта от водеща партия. Отхвърлила я, защото още не се чувствала готова да се гмурне толкова дълбоко, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар