Стефан Данаилов е напът да се самоубие

Гласувайте за статията

Въпреки множеството си здравословни проблеми, не се отказва от този вреден порок

От близкото обкръжение на именития актьор Стефан Данаилов алармират, че е на път да се самоубие.

Стефан Данаилов си носи в джоба цял ферман с диагнози, но въпреки това не се е отказал от най-големия си порок – цигарите. Майор Деянов от „На всеки километър“, е в ремисия, след като лекува онкологично заболяване, има симптоми на Паркинсон, не е добре и с очите.

Стефан Данаилов

Въпреки множеството си здравословни проблеми, не се отказва от този вреден порок

Въпреки всички тези здравословни проблеми обаче, Стефан Данаилов не може да се откъсне от тютюна. „Все още пуша, но не прекалено – най-много да изпуша по една кутия на ден. Много е, но това е положението. Навремето пушех повече, сега съм ги понамалил“, заявява Ламбо в интервю пред седмичник.

Когато опре до доктори, обикновено те го посещават у дома. Причината за това е, че всенародният любимец е трудноподвижен.

„При необходимост идват да ме прегледат. Или пък аз им звъня по телефона и им споделям как съм. Не обичам да ходя по болници и лекари. Иначе за рака… В ремисия съм на този етап. Никой не може да каже дали болестта няма да се завърне, или си е отишла окончателно. Да се надяваме, че си е отишла, засега съм добре“, добавя Стефан Данаилов.

Програмата му за това лято е доста натоварено, заради турнето на постановката „Актрисата“, в която му партнира Аня Пенчева. След броени дни ще гостуват на фестивала „Арт поток“ в Царево. След като приключи с турнето, Ламбо ще отседне за месец в Приморско, където си купи апартамент преди година, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар