Корнелия Нинова отсвири българското Черноморие (Стяга багажа за Гърция)

Гласувайте за статията

Лидерката на БСП няма търпение да излезе в почивка, стяга куфари за Бяло море

Корнелия Нинова, която я чакат тежки избори наесен няма търпение да излезе в почивка. Шефката на левицата за поредна година нямала намерение да отдъхва по родното Черноморие и се говори, че ще се радва на слънцето по плажовете на Бяло море.

Снимка: Ретро

Лидерката на червените и миналата година отсвири българските морски курорти и почива в южната ни съседка. Но лятната й ваканция била тайна и почти никой не разбрал къде е била на отдих. Едва когато се появила с тен колегите й се досетили, че се е скатала в Гърция.

Миналата година Нинова била само с мъжа си на почивка. Синът й Рафаел, който живее и работи в Щатите си дошъл през август в отпуск. Но предпочел да се види с бабите си в Мизия, а не да прави компания на майка си и баща си.

Не е тайна, че Корнелия и съпруга й Митко всички останали празници изкарват при родителите си в родния край. Посещават свекървата Дафина, а после и майката на първата дама в БСП – Маргарита. В чужбина ходят единствено през лятото.

Говори се, че и други съпартийци на Нинова спомагат за олива на туристи по родното море. Червената депутатка Нона Йотова заедно със съпруга си Богомил Бонев изкарва летата в близост до остров Тасос. Миналата година актрисата попадна в окото на огнения ад, който за малко да изпепели райското кътче.

Но преживения ужас тогава не я отказа да харесва гръцкото море и да отмаря там дори през зимата. Колежката й Весела Лечева пък е собственичка на имот на Халкидики. Там тя намери спокойствие за малко след покушението срещу съпруга й през 2007 г, след което Манол Велев изпадна в кома, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар