Димитър Рачков взе изненадващо решение, с което довърши Халваджиян

Комикът напуска телевизията и братята Халваджиян
0

Комикът напуска телевизията и братята Халваджиян

Комикът Димитър Рачков взе изненадващо решение, с което довърши клана Халваджиян.

Дори на драгия зрител му писна да гледа Димитър Рачков във всички проекти на братята Халваджиян. Изглежда и на самия него са му дотегнали телевизионните ангажименти.

Димитър Рачков
Комикът напуска телевизията и братята Халваджиян

Димитър Рачков е обявил пред продуцентите си, че смята да намали участието си в продукциите им. Той ще сведе участието си само до една продукция – „Като две капки вода“.

Димитър Рачков възнамерява да наблегне на изявите си в театъра и гастролите си из страната. Той е бил първи вариант за водещ на новото шоу, което Магърдич и Джуди Халваджиян гласят за наесен. На този етап се смята, че арменците ще наследят ефира на Слави Трифонов по Би Ти Ви.

Според мълвата, Слави Трифонов ще премести екипа си в друга телевизия. Там той ще продължи да има предаване, но ролята на водещ ще бъде поверена на Краси Радков.

Подобен вариант обаче твърдо не устройвал Димитър Рачков. Той пресметнал, че ако трябва всяка вечер да се появява в ефир, няма как да продължи и изявите в собственото си шоу. Колкото и изненадващо да звучи, народът се „избива“ да го гледа, а билети няма с месеци напред.

След отказа на Рачков, Халваджиян са прибегнали до резервния вариант – Ненчо Балабанов. Той далеч не е толкова ангажиран като колегата си и с охота е приел да заеме мястото.

„Със сигурност Рачков няма да има нищо общо с новото шоу. Театърът много му липсва и той иска да наблегне на него“, споделят запознати с плановете му.
Наскоро той се включи към култовата постановка на Александър Морфов „Хъшове 300“. Рачков участва с малка роля – на румънски сервитьор, но бил доволен, че играе на сцена, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.