Ново 20! Софи Маринова кръшкала на Гринго с…

Гласувайте за статията

Той дори излезе с видео обръщение

Софи Маринова дълго време ходеше по участия с гипсирана ръка.

Пикантна клюка, ширеща се из ромските кръгове носи, че бившият й вече съпруг Тодор Давидов-Гринго й е посегнал, защото имал сериозни съмнения, че любимата му му кръшка с чичо му.

Софи Маринова

Той дори излезе с видео обръщение

Скандалът се разразил, след като айтозлията изловил благоверната си жена да чати с чичо му. Макар че в съобщенията нямало нищо смущаващо, Гринго изпаднал в яростна ревност и с един удар счупил ръката на половинката си, пише lifeonline.bg.

Латиноамериканските сериали в отношенията с роднините на ромката са всеизвестни. Вероятно си спомняте, че тя се залюби с доведения си син Дачо на по-предишния си мъж Петърчо.
След развода, Дачо и Софи Маринова искаха да се оженят, но Петър ги заплаши с линч и така брака между роднините беше осуетен.

Връзката на певицата с Гринго пък е драматична от самото начало. Двамата няколко пъти се разделяха заради ревностните изблици на Давидов. Преди три години ромската перла се оплака публично, че мачото я е пребил.

Домашното насилие е било ежедневие за Софи. Малко преди да сключат брак изпълнителката на „Стари рани“ се появи с остригана коса, а за това отново бе заподозрян младият й мъж. Предвид, че дълго време е гравитирал в среда на сводници, вероятно е „попил“ от методите им и отношението към жените.

Въпреки тежкия му характер, двамата си казаха „Да“ в началото на март, малко след като Давидов излезе от затвора. Той търка наровете година и половина за изнудване и рекет.
Само преди две седмици Софи смени името си в личната си карта с това на Давидов, а сега вече са разведени официално.

Гринго излезе в интернет с видео обръщение, за да съобщи, че наистина семейството им е минало. Той дори потвърди, че имали поне 60 скандала, което прави за 4 месеца брак пердах всеки ден, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар