Това е жената, която отне Кобрата от Андреа (ФОТО)

Гласувайте за статията

Запознали се преди две години

Вече стана ясно коя е жената, завъртяла главата на Кобрата. По всяка вероятност именно тя е причината за раздялата му с Андреа.

Запознати издават, че Кобрата е прекратил дългогодишната си връзка с фолк дивата заради младата красавица Стелиана Янкова.

Кобрата

Запознали се преди две години

Тъмнокосата девойка е родом от Попово. Тя е едва на 22 години. Очевидно Кобрата е бил привлечен не само от младостта й, а и от свежия й естествен вид.
Кобрата и Стелиана се запознали преди две години в ресторант в Южния парк. Искрата помежду им пламнала бързо и не след дълго те дори заживели под един покрив, пише „ХотАрена“.

В началото Пулев не сметнал за нужно да каже на Андреа за новото си гадже. Впоследствие фолкпевицата обаче разбрала и буквално рухнала. Тя изпаднала в тежка депресия и почти не спирала да плаче. Накрая изгубила и съня си.

Кобрата и Стелиана били що-годе дискретни. За отношенията им първа узнала нейната сестра, която е с 4-години по-малка от нея. Момичето дори често е било откарвано до университета, в който учи, лично от Кубрат.

След това и родителите на Янкова научили и подкрепили новата двойка. Майката и бащата на Стелиана дори били в публиката по време на срещата на боксьора в „Арена Армеец“ и викали за него.

Андреа и Пулев се споразумели една година никой да не разбира за това, че всъщност са разделени. Запознати с новия живот на спортиста са категорични, че той е лудо влюбен в новата си приятелка. При все, че тя е с 16-години по-малка от него, двамата вече планират да създадат и наследници.

Вече няма причина да крият любовта си и нищо чудно и за сватба да се чуе съвсем скоро, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар