Гринго на Софи Маринова бере душа след тежка катастрофа

Гласувайте за статията

Мнозина предполагат, че го е застигнало тежко проклятие

Бившият вече съпруг на ромския славей Софи Маринова – Тодор Давидов – Гринго, бере душа след тежка катастрофа.

Тежкият инцидент е станал в германската столица вчера следобед, когато айтозлията е пътувал с приятели, твърди сайтът „BGLife.club“ като се позовава на свои източници.

Гринго

Мнозина предполагат, че го е застигнало тежко проклятие

Според първоначалната информация, бившият съпруг на Софи Маринова не е бил зад волана на катастрофиралия автомобил. След произшествието той е откаран в болница.

За последно Гринго е бил активен в социалните мрежи на 21 юли, петък, когато се е тагнал от Мюнхен. Четири дни по-рано той отпътува към Германия, където явно е решил да продължи живота си след развода със Софи Маринова.

Двамата се разделиха официално, като бракът им бе разтрогнат в края на юни от съда в Етрополе. Това се случи само 3 месеца след като вдигнаха пищна сватба. Из музикалните среди вече вървят предположения, че циганска клетва е застигнала Гринго в Германия, откъдето Софи Маринова го измъкна, пише pik.bg.

Междувременно стана ясно, че не ревност е била причината, поради която Гринго е пребивал системно Софи Маринова. Причината за системните побоища, на които е била изложена гласовитата певица е, че Гринго искал, тя да спонсорира постоянно хазартните му игри. Освен това той искал заеми и от нейни приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар