Тежък инцидент с дубльора на Вин Дизел спря снимките на „Бързи и яростни“ (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Дубльорът на Вин Дизел с кома след инцидент на снимачната площадка

Снимките на филма „Бързи и яростни 9“, които в момента се провеждат в Лондон, бяха спрени след инцидент с дубльора на Вин Дизел. Джо Уотс е получил сериозна травма на главата, падайки от почти 10 метра височина, докато е изпълнявал каскада на снимачната площадка в студиата на „Warner Bros“.

Полиция и линейка са били повикани на мястото, намиращо се на 53 км северозападно от столицата Лондон. Джо е бил откаран в Кралската болница с хеликоптер. По план той е трябвало да скочи от балкон, за една от екшън сцените към лентата, и след това да увисне на предпазното въже, за да бъде спуснат на земята. Но нещата не се случват по план. Предполага се, че при каскадата въжето му се е скъсало, пише life.dir.bg.

Секунди след като Уотс пада, притеснен за състоянието му и със сълзи на очи, пръв при него идва актьорът Вин Дизел.

Годеницата на дубльора – Тили Пауъл, сподели във Фейсбук, че сърцето й е разбито. „Джо е претърпял сериозна травма на главата и е в изкуствена кома. Той е стабилен и състоянието му ще се следи внимателно през цялата нощ. Обичам го толкова много. Сърцето ми е разбито! Цялото му семейство и приятели са до него, вдъхвайки му силата да премине през това!“, написа тя.

Досега в студиата на компанията в Лийвсден са снимани и филми от поредиците за Хари Потър и Джеймс Бонд.

Джо Уотс, който наред с екстремната си дейност работи и като учител, е участвал още в продукции като „Игра на тронове“, “ Джони Инглиш“ и „Междузвездни войни“.

Дубльорът на Вин Дизел Джо Уотс със сериозна травма на главата сн. Фейсбук

Дубльорът на Вин Дизел Джо Уотс със сериозна травма на главата сн. Фейсбук

Това не е първият случай, в който дубльор на Вин Дизел претърпява инцидент по време на снимки със звездата. През 2002-ра година 44-годишният каскадьор Хари О’Конър умира на място на площадката на „Трите Хикса“. Той трябваше да се приземи с парашут върху подводница, но вместо това се удари с висока скорост в мост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар