Ето как отслабва Джулиана Гани: Виж с какво се храни!

Ето как отслабва Джулиана Гани: Виж с какво се храни!
5 (100%) 1 vote

Джулиана Гани се стреми да запази фигурата си!

Силиконката Джулиана Гани е минала тези дни на разтоварваща диета. Еротичният модел си хапва само диня и ягоди. Красавицата не си позволява никакви волности и калории в това, в което консумира.

Джулиана Гани

Джулиана Гани внимава какво слага в устата си, за да не качи и грам мазнини по тялото си

Тя била толкова стриктна в хранителния си режим, че дори плодовете си приема в определени часове. Малката Джулка си позволявала да консумира плодовете след 11 часа на обяд и не по-късно от 18 часа вечерта, пише вестик „Уикенд”.

Преди това Джулиана Гани също спазваше определени диети, за да е винаги в топ форма. Но за сметка на това гаджето й Илиян Найденов не спазва никакви забрани. Мускулягата е неин личен фитнес гуру, но въпреки това омита цял хляб на закуска.

Неговият хранителен режим в момента позволява да поглъща огромни количества храна. Но с единственото условие тя да е полезна, с доказан произход и да е подвластна на разделното хранене.

Заради това бившата брадърка му приготвя промишлени количества с ядене. Най-вече в диетата му се включва сандвичи с пълнозърнест хляб, към който има зеленчуци и обилно гарнирани с маслини.

Определено двамата си пасват като начин на живот и фикс идеи за перфектна визия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар