Елен Колева си търси мъж с тайнствени амулети! (виж тук)

Гласувайте за статията

Елен Колева търси любов и късмет с талисмани!

Елен Колева се е отдала на доста странно занимание. Синеочката се е отрекла от християнството и е залитнала по нова религия. Бившата на бизнесмена Сашо Майонезата се е пристрастила към будизма.

Елен Колева

Елен Колева още търси любовта

След серия неуспешни връзки в любовен план тя е решила ,че по този начин ще привлече към себе си любовта и късмета.

Мъжемелачката, която не успява дълго време да задържи до себе си мъж, толкова сее отчаяла от живота, че е потърсила спасение в будизма. В източната религия актрисата вижда спасение от неудачите си и начин да пребори стреса.

Елен Колева се е отдала на медитации, за да превъзмогне негативното и депресията, в която е попаднала. През март актрисата чукна 35 години и оттогава няма сериозно мъжко рамо да себе си.

В светските среди се говори, че актрисата е започнала да изпробва различни духовни практики и ритуали на Изтока, за да привлече благополучието и любовта към себе си.

От няколко месеца звездата от „Шивачки” все по-рядко била забелязвана с кръст на врата си. А вместо това се кичила с различни амулети и талисмани.

Това кара познатите й да се съмняват, че красавицата продължава да изповядва официалната религия в България-християнството.

По-скоро тя изглеждала като увлечена от източната религия и по-точно от шаманизма. Актрисата открай време си падала по мистериозни окултни практики и била спец в изготвянето на хороскопите и веща в нумерологията.

Вероятно сега вече свободно сее отдала на интересите си, пише вестник „Уикенд”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Елен Колева си търси мъж с тайнствени амулети! (виж тук)”

  1. Иванчо

    юли 24. 2019

    Не съм сигурен дали будистките амулети ще и помогнат, според мен по-добре ще е да заложи на „кюстендилската слива“!!!

Добавете коментар