Мария Силвестър в Англия с новия си мъж! (още подробности)

Мария Силвестър в Англия с новия си мъж! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Мария Силвестър заведе гаджето си в Англия!

Мария Силвестър продължава да крие гаджето си. Телевизионната водеща има нов любим, който все още не е показала на обществото. Двамата влюбени са на екскурзия във Великобритания.

Мария Силвестър

Мария Силвестър продължава да крие приятеля си

Половинката все още продължава да се крие зад гърба на известната си половинка. Но фотосите, които синеоката телевизионерка пуска от почивката си категорично загатват, че до нея има мъж.

Но и до днес тя не разкрива кой е той. Припомняме, че бившата манекенка и бившият й съпруг Силвестър Силвестров преживяват доста трудности във връзката си и накрая все пак се разделят.

От брака си двамата имат син Давид, а бившите съпрузи се обвиняват, че другия първи е изневерил на половинката си.

Водещата на „Бригада нов дом” остава на улицата с детето си, когато преди няколко години се разделя с актьора. Двамата бяха женени петнадесет години. И след раздялата остава на улицата със сина си, като известно време живее в апартамента на приятели, докато се съвземе от развода.

В края на миналата година Мария Силвестър обяви в социалната мрежа, че след окончателната раздяла със съпруга си е загубила много приятели, но е открила любовта в лицето на нов мъж.

Но и до днес тя категорично отказва да го показва, а държи феновете си в неведение относно неговата самоличност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар