Нарочно ли го прави: Преслава докара и косата си като на Галена!

Гласувайте за статията

Преслава явно е решила да копира едно към едно Галена!

Последните действия на Преслава породиха сериозни съмнения у чалга феновете, че певицата използва снимки на Галена. От които черпи вдъхновение за нови корекции и подобрения.

Преслава

Преслава вече не може да отрича приликите

В мрежата се появи нова порция от подигравки, насочени към звездата от Добрич, породени от визиите й в най-новия й клип към песента „Пиян“.

Там Преси се появява с къса прическа тип „каре“. Косата, в комбинация с новото й носле, подчертаните скули и острата брадичка веднага ни напомни на доскорошната визия на най-голямата й конкурентка… Галена.

Напомняме, че всяка популярна дама, носеща екстеншъни, е с подстригана грива до раменете. В момента почти всички от тях, които са без удължители, са с еднакви прически. Но Преслава не прилича на тях, а конкретно на Галена.

„Преслава се съревноваваше дълги години с Галена. Дойде момент, в който й писна. И тя реши… да стане Галена“, пишат върху осмиващи колажи фолк почитатели.

Дори има мнения, че последният клип на добричлийката е вдъхновен не от един, а от няколко стари клипа на Галка.

Освен че в главите двете вече супер много си приличат, критиците изтъкват, че Преси често хвърля поглед и към стила на обличане на Галена. И си открадва по някоя идея.

Тук можем да поспорим, тъй като изпълнителката от Смядово обича да експериментира с цветовете и кройките, докато колежката й набляга на траурните цветове черно и сиво и еднотипните рокли.

Същевременно „черният“ ПР и шум около новия нос на Преслава не спира да й носи дивиденти. Освен че се радва на много участия, на които гледат под лупа обонятелния й орган, певицата за кратко време успя да натрупа над милион гледания на новия си проект, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар