Хороскоп за 23 юли, вторник – протекции за Овните, приятни срещи за Лъвовете

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Вторник не е от леките дни, но звездните аспекти фиксират влиятелни протекции за вас. Стремете се към хармонични връзки. В лицето на по-възрастен мъж ще имате истински благодетел. Вероятна е материална подкрепа. Изпъкват и силни любовни вибрации, но се препоръчва въздържаност.

Телец
И за вас денят е напрегнат. Не сте предпазени от посегателства, затова внимавайте самите вие да не допускате грешки. Съществена е ролята на приятелите, а и препоръките са да действате в сътрудничество. Обща дейност гарантира успех и придобивки във ваша полза.

Близнаци
Вторник изглежда романтичен и по-неангажиран. Имате огромен шанс в сферата на любовта, но и срещата с приятели ще удовлетворят емоционалните ви потребности. Не е изключено да бъдете зарадвани с подарък. Впрочем, денят е доста изгоден и за професионална реализация.

Рак
Прекрасен ден за уреждане на домашни дела, но и на работното място ще постигнете желаните резултати. Важното е да сте в разбирателство с околните и старателно да избягвате конфликти. Обърнете внимание на здравето си. Приятел или роднина ще ви помогне финансово.

Лъв
Вторник е силно благоприятен за срещи с приятели и за любов. Ще се изяснят интересуващи ви фактори, влияещи както върху личния живот, така и върху професионалната ви дейност. Не се притеснявайте, ако близък човек или половинката ви ви предложи материална подкрепа.

Дева
Нищо чудно мнозина от знака да се чувстват като във вакуум – денят е доста объркващ и притесняващ. Внимавайте, защото сте застрашени от допускане на грешки. Не отхвърляйте подкрепа от колеги. Тогава ще се справите с проблемите си. Дамите обаче може да се окажат длъжници по този начин.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар