Любов: Кристен Стюърт се върна при Стела Максуел! (още подробности)

Любов: Кристен Стюърт се върна при Стела Максуел! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Кристен Стюърт и Стела Максуел отново се събраха!

Кристен Стюърт и Стела Максуел се събраха след близо половин година раздяла – това можем да разберем от снимките на двойката по време на екскурзия.

Кристен Стюърт

Кристен Стюърт се върна при бившата си любима Стела

Историята на Кристен и Стела започна през началото на 2017 година, когато двете изненадващо започнаха да се срещат заедно. Връзката им обаче приключи през миналия декември, когато двойката реши да продължи по различни пътища, заради промяната в характерите им.

Тогава двете не намираха достатъчно време за връзката си и това предизвикало неразбирателства. Кристен тъкмо започваше снимките за новия филм от поредицата Ангелите на Чарли, сега премиерата на лентата наближава и двете явно са решили да опитат отново.

Папараците често ги улавяха заедно през последните седмици, но по нищо не можеше да се потвърди връзката им. Двете бяха запазили приятелските си отношения по време на раздялата и никой не се учудваше да ги види заедно.

Така, докато Кристен и Стела не прекараха този уикенд на яхта в Италия с няколко приятели. Там двете съвсем открито изразяваха връзката си, целуваха се и се прегръщаха през повечето време.

Предстои да разберем още детайли около възобновената им връзка, но вероятно за момента те няма да коментират отношенията си пред пресата много, както избира да прави актрисата през последните си връзки.

Източник: missbloom

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар