Димитър Рачков напусна Маги Халваджиян

0

 Димитър Рачков заряза Маги Халваджиян

Очевидно не само на зрителите им писна да гледат Димитър Рачков във всяка продукция на Маги Халваджиян. Но и самият комик се е отегчил от това.

Бургазлията иска да се съсредоточи върху своето шоу, което предизвика истински фурор. Плановете му за бъдещо професионално развитие са свързани с театъра.

Скоро той се завърна на сцената с изявата си в „Хъшове 300“. Въпреки второстепенната си роля, той остана изключително доволен от изявата си. Рачков игра ролята на румънски сервитьор, но това го направи много щастлив и той е категоричен, че театъра много му липсва.

Засега комикът е склонен да запази единствено изявата си в „Като две капки вода“.

Вариантът той да води новото предаване на Маги Халваджиян, което ще се излъчва в ефира на бТВ, не го устройва, тъй като няма да му остава време за театрални изяви. Поради тази причина продуцентът е предложил на Ненчо Балабанов да заеме мястото на Рачков в новата продукция.

Имитаторът на Бойко Борисов приел с охота предложението. За разлика от колега си Рачков той не може да се похвали с толкова много ангажименти.

В медийното пространство се появи и версия, според която Краси Радков ще се влее в редиците на Халваджиян. Името му е спрягано за водещ на новото предаване.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.