Ето я новата жена на шеф Манчев (ФОТО)

Гласувайте за статията

Шеф Манчев сияе до новата си жена

Шеф Манчев сподели радостна вест в социалните мрежи. Известният кулинар оповести появата на бял свят на третия си наследник. Той стана баща на малкия Александър. Преди ден Иван Манчев обяви, че заедно с неговата любима Цветомила са станали родители на момченце.

Той отправи специални благодарности за професионализма на д-р Максим Яков и екипа му от „Майчин дом“ Варна, както и на лекар Стратиева от Първа АГ болница „Света София“.

Развълнуваният родител написа още: „Благодаря на нашите приятели и близки за подкрепата, която ни оказват“.

За връзката му с Цветомила стана ясно преди месеци. Малко след това се разбра, че тя очаква дете.

Известният кулинар има две деца и от първата си съпруга Мариана. В момента той е в процес на развод с нея. Ако се вярва на слуховете, първият му брак приключил заради връзката му с майката на Александър.

Преди дни папараци изловиха Иван Манчев в компанията на Мариана. Но поводът за срещата му с нея е свързан с предстоящото бракоразводно дело. Двамата уточнявали подробности покрай предстоящия развод.

Много скоро първият му брак ще приключи официално. Вероятно веднага след това, известният кулинар ще се венчае с настоящата си изгора. За нея е известно, че е по-млада от него и работи като мениджър във веригата магазини „Метро“, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар