Неизвестни разкрития за личния живот на Цветанка Ризова

Гласувайте за статията

Преди броени дни Цветанка Ризова отпразнува рожден ден

С възрастта на Цветанка Ризова отдавна се спекулира. Самата тя полага усилия, за да изглежда по-млада.

Освен страстта си към скалпела, водещата на „Лице в лице“ има афинитет и към по-млади мъже. Последният й възлюбен Веселин е с 11 години по-млад от нея.

Но най-голямата любов на Ризова си остава бизнесменът Анатоли Георгиев. Двамата се разделиха скандално след почти 20-годишен брак заради аферата на телевизионерката с по-младото й гадже.

И до днес за нея остава паметен деня, в който се е запознала с Анатоли. Преди 25 години двамата вече бивши съпрузи се срещнали за пръв път в нощния бар на хотел „Самоков“ в Боровец. На едното сепаре имало студенти, които разпускали в зимния курорт след изпитната сесия, а на другото приятелска компания. С напредването на вечерта компаниите започнали да купонясват заедно, пише „Ретро“.

Анатоли, който  бил част от едната компания, решил да заговори Цветанка Ризова и я питал какво работи.

Тя проявила чувство за хумор, отговаряйки му, че е чистачка в София. Известно време телевизионерката поддържала лъжата, но бизнесменът не се отказал от нея. Малко след това се стигнало до пищна сватба и раждането на Георги, който към днешна дата следва в чужбина, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар