Кобрата лудо влюбен в новата си (Фото+разкрития)

Гласувайте за статията

Заради тази красавица Кобрата заряза Андреа

Връзката на Кобрата и Андреа вече остана в миналото. Най-добрият ни боксьор заряза фолкаджийката заради тъмнокоса красавица, научи Хот арена. Нова му изгора е с цели 16 години по-млада от него. Тя се казва Стелиана Янкова. Двамата се запознали преди две години в едно от любимите столични заведения – Самър грил хаус, което се намира точно на входа на Южния парк.

Връзката им датира от година. В началото Кубрат Пулев преценил, че не е необходимо Андреа да разбира новата му тръпка. Певицата научила случайно и изпаднала в тежка депресия. След като разбрала, че любимият й изневерява, започнали нейните проблеми със съня.

Първоначално Кобрата и Стелиана били изключително дискретни. Първа за връзката им научила сестрата на брюнетката. Кобрата дори често я придружавал до университета, в който учи.

Родителите на Стелиана също знаят за връзката й и я подкрепят. Те дори са били в публиката в „Арена Армеец“ и са викали за бъдещия си зет.

Според запознати, Кобрата е луд по Стелиана. Въпреки, че тя е с 16 години по-млада от него, двамата вече обсъждат въпроса за сватба и наследници. Нищо чудно много скоро най-добрият боксьор да мине под венчило.

Връзката му с Андреа продължи повече от десетилетие, но двамата не стигнаха до брак.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар