Рачков и Мария Игнатова се събраха (Вижте повече)

Мария Игнатова и Рачков се събраха на купон сн. show.blitz.bg
0

Рачков и Мария Игнатова заедно на купон

Рачков и Мария Игнатова се събраха. Двамата се засякоха на купона по случай 50-тия рожден ден на съпругата на продуцента Маги Халваджиян – Кремена. Преди няколко месеца Мария и Димитър се разделиха за втори път след дългогодишна връзка.

Този път двамата успяха да запазят добрия тон помежду си, за разлика от първата си разлъка. Те вече могат да бъдат засечени заедно по светски събития, на които трябва да присъстват. На купона на Кремена за всички присъстващи било видно, че Мария и Рачков избягват дори да се поглеждат, камо ли да застанат в непосредствена близост един до друг.

На партито по случай рождения ден на съпругата на Маги Хакваджиян присъствали още куп звезди, сред които и останалите водещи на „Господари на ефира“. Мария, Рачков, Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро се раздали на партито на жената на Маги.

По традиция рождения си ден Кремена отбеляза в своя клуб в центъра на София, където винаги купоните продължават шумно и до зори, пише show.blitz.bg.

Сред гостите на Кремена били още последният победил от „Като две капки вода“ Стефан Илчев, тв водещата Гала и Джуджи, която отскоро е безработна. Водещ на партито бил Димитър Рачков. А Мария Игнатова предпочела компанията на продуцента на „Супершоу Невада“ Димитър Станчев.

Маги Халваджиян също поднесъл емоционална изненада на съпругата си – песен. „Кремена ще го за помни този рожден ден! Рачков, Геро, Малин, Рафи, Албена Михова и Милица направиха абсолютно лудо шоу! А аз и Любо дори ударихме един дует“, похвали се продуцентът.

Дълго време Мария Игнатова беше изчезнала от публичното пространство след спирането на „Господари на ефира“. Наскоро обаче тя отново се завърна в шоуто, което вече носи името „Господари на уеба“, като водеща, заедно с Румен Угрински.

Мария Игнатова и Рачков се събраха на купон сн. show.blitz.bg
Мария Игнатова и Рачков се събраха на купон сн. show.blitz.bg

По всичко личи, че Мария Игнатова и Рачков ще трябва да свикнат с мисълта, че макар и вече да не са двойка, служебните ангажименти пак ще ги събират понякога.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.