Венета Райкова се затвори в хотела в Турция (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Венета Райкова не издържа

Венета Райкова се затвори в хотела в Турция. Водещата на „Папараци“ е на почивка в южната ни съседка заедно със сина си Патрик. Това обяви лично Венета в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм, опитвайки се да оправдае слуховете, че е там с богат турчин.

В дълъг пост Райкова се опита да „пресече лъжите, че богат турчин я е завел в Анталия“. „Нямам турски любовник, в хотела съм с детето си…“, написа Венета. Тя не скри, че ваканцията й с Патрик в Турция никак не е евтина, но си е платила всичко сама. Парите са от собствената й банкова сметка, категорична е тв водещата. „Да, хотелът е скъп, цените за седмица за майка с дете започват от 5 хиля. лева, но почивката, както и всичко друго, си плащам сама. Сумата за престоя ми тук съм платила преди две седмици от личната ми банкова сметка“, пише още тв водещата.

Венета разяснява, че почива в Анталия за 6-ти път и то все в такива скъпи хотели. Тв водещата обаче е категорична, че „красиви турски господа е виждала само в турските сериали“.

Откакто е в Турция, Райкова не спира да радва феновете си с многобройни кадри от красивата ни съседка. Тв водещата е в компанията на сина си Патрик. Майка и син се радват на хубавото време и топлите слънчеви лъчи в Анталия. Венета и Патрик търсят малко прохлада в огромния басейн на луксозния хотел, но дори и той не им помага да преборят тежките 40-градусови жеги.

Венета Райкова прекарва следобедите в Анталия на климатик сн. Инстаграм

Венета Райкова прекарва следобедите в Анталия на климатик сн. Инстаграм

Затова Райкова е предпочела да прекарва следобедите заедно със сина си на хладно. „Стана си 40 градуса, не че не знаех, че ще стане! Хайде сега цял следобед на климатик в хотела“, пише тв водещата в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм, разочарована от твърде високите температури.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар