Принц Джордж на шест: Как кралското семейство отпразнува рождения ден на бъдещия владетел

Гласувайте за статията

Принц Джордж става на шест, в двореца го почетоха като истински крал

Принц Джордж става на шест години, а семейството му не пропусна да го поздрави. Първи естествено бяха родителите му, като майка му бе тази, която сподели снимки за медиите, правени наскоро. Те са от двореца Кенсингтън и семейна почивка край морето. На тях се вижда, че младежът е запален футболист, а също така и едно щастливо момче, което се радва на живота.

„Честит рожден ден принц Джордж. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж с удоволствие споделят фотографии на своя син. Те са направени в градините на техния дом, двореца Кенсингтън“, се казва в официално съобщение в социалните мрежи. Чичо му и леля му пък са доста лаконични. Двамата дори не споделят снимка на Джордж на своята страница, а се подписват под снимка на малкия си племенник в профила на Кейт и Уилям.

„Честит рожден ден! Пожелаваме ти един много специален ден и много любов“, пишат Меган и Хари. Двойката избра да наруши малко традициите, като не сподели снимка на малчугана в мрежата. От друга страна, Камила и Чарлз нямаха подобен проблем. Те споделиха снимки на внука си и дори написаха „Честит рожден ден на принц Джордж, който навършва шест години днес“. Прабабата на принц Джордж, кралица Елизабет също използва социалните мрежи, за да поздрави внука си. Честит рожден ден на принц Джордж, който навършва днес шест години“, се казва в поздрава на кралицата.

Принц Джордж навърши шест години сн. Инстаграм

Принц Джордж навърши шест години сн. Инстаграм

Няма съмнение, че партито в двореца е било още по-запомнящо се. И много по-емоционално. Кейт от своя страна ловко използва уменията си пред камерата, за да държи пресата далеч от децата си. Херцогинята настоява лично да определя снимките, които се публикуват на семейството й и внимателно следи за публичните изяви на децата й. Защото само така може да им осигури почти нормален живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар